ISO 11816-2:2024
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
12 يناير 2024
·
Milk and milk products — Determination of alkaline phosphatase activity — Part 2: Fluorimetric method for cheese
ملفات الوثيقة ISO 11816-2:2024
null صفحات
الإصدار الحالي
مجال الوثيقة ISO 11816-2:2024
This document specifies a fluorimetric method for the determination of alkaline phosphatase (ALP) (EC 3.1.3.1) activity in cheese.
This method is applicable to soft cheeses, semi-hard and hard cheeses provided that the mould is only on the surface of the cheese and not also in the inner part (e.g. blue veined cheeses). For large hard cheeses, specific conditions of sampling apply (see Clause 7).
The instrument used for the determination of ALP can read activities in the supernatant up to 7 000 milliunits per litre (mU/kg).
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
اعتمدت مؤخراً
ISO 16961:2024
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Internal coating and lining of steel storage tanks
ISO 8643:2024
مواصفة قياسية دولية
Earth-moving machinery — Hydraulic excavator and backhoe loader lowering control device — Requirements and tests
ISO 11890-1:2024
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Determination of volatile organic compounds (VOC) and/or semi volatile organic compounds (SVOC) content — Part 1: Gravimetric method for VOC determination
ISO/TR 18228-10:2024
مواصفة قياسية دولية
Design using geosynthetics — Part 10: Asphalt pavements